Pemenang TOP 20 Giveaway By AfrinaTarmizi

STICKY POST >> 31.12.2013
Assalamualaikum and annyeonghaseyo .. hai :) Okay, ramai dah tanya siapa top 20 untuk Giveaway Cutie Bloggies By AfrinaTarmizi aka Missrainxx. Alhamdulillah Pemenang Pertama fina dah umumkan semalam and selamat dia reply cepat jadi yang lain boleh ambil hadiah masing masing .

Sebelum tu , macam entry semalam pun ,, fina nak minta maaf kalau ada yang tak puas hati dengan keputusan fina ye ... fina hanya hamba Allah yang banyak buat kesilapan.. nobody perfect .

top 20 , korang boleh abaikan nombor tu.. sebab nombor tu tak bermakna apa apa.. tak bermakna blog korang tak kawaii ke ape.. bagi pendapat fina, semua peserta , semuanya layak dapat hadiahh .. macam yang fina cakap semalam,,, hadiah terhad je .... fina pun actually rambang mata tengok blog blog korang yang comel tuu .. btw, fina ada jugak terasa nak guna random org. je , tp sebab giveaway fina ni lain sikit.. dia tengok dari segi blo tuu .


lagi sekali fina cakap , nombor tu tak penting . yang penting, dapat hadiah ke takk .. /lol\ ..
Oh ye fina lupa nak cakap , sorry kalau ada yang tak puas hati dengan hadiah yang korang dapat ye .. '' ..






pemenang GA :

pertama :
ainimdarif said...
http://just-myyself.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html

- shawl #Shida Saiyidah
- header #afrinatarmizi
-review blog #afrinatarmizi


kedua :
alyatory aka Kim Nara
http://alyatory.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html
-string bracelet #khairina
-top up rm20 #Mirasyakirah
-review blog  #Izyan


ketiga :
ani ghani
http://aniannie1.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by-afrinatarmizi.html
-keychain rilakkuma #idahrashid
-flower brooch #Idah rashid
-review blog #izyan

keempat :
anamyhusna
http://ana-myhusna-life.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html
-top up rm10 #iqa
-Image shoutbox #Siti nur zahira
-review blog #Ilia Asya

kelima ;
Athirah
http://coretan-athirah.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html
-doodle #nini hanini
-cursor #Ilya Asya
-review blog #izyan



keenam :
 Nur Zakiah Akma
http://happyyeol.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by-afrina.html
-header + cursor (mong sya)
-doodle #nichi kiwachi
-review blog #Ilia Asya

ketujuh
Alis Natasha
http://fluffypocoyogirl.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by-afrinatarmizi.html
-header + cursor (mong sya)
- doodle #nini hanini
-review blog #Ilia Asya

kelapan:
 Nur saadah aka edmalice
http://devampiredrinkscoke.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html
-bloglist #izzati Azma
-cursor #Ilia Asya
-review blog #Izyan

kesembilan
Ierah Luvie
http://ierahluvie.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html
-top up rm5 #iqa
-cursor #Ilia Asya
-review blog #AfrinaTarmizi

kesepuluh
Mong Sya
http://fifybaro.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html
-top up rm5 #iezayusof
 - Image Shoutbox  # Siti Nur Zahira
-review blog #Afrinatarmizi

Kesebelas
Caera
http://wonderlifestyle.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html
-header #anna eyra
-review blog #AfrinaTarmizi

Kedua belas
Nadysyakirah
http://nadysyakirah.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html
-doodle #nini hanini
-Review Blog #Afrinatarmizi

Ketiga belas
Yasmin
http://nadhirahyasmin.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by_16.html
-header #anna eyra
-review blog #AfrinaTarmizi

keempat belas
Liana sulaiman
http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html
-bloglist #izzaty Azma
-review blog #AfrinaTarmizi

kelima belas
blog cik chubby
http://www.hawasyazanalee.my/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html
-bloglist #izzaty Azma
-review blog #afrinatarmizi


keenam belas
Apirah
http://cutiegirl12.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies.html
- header + cursor #NorAmirah
-review blog #AfrinaTarmizi

ketujuh belas
Dik Na sya
http://dikna-sya.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html
-doodle #nini hanini
-review blog #Afrinatarmizi


kelapan belas
http://cocopinkylover.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html
-cursor #Ilia Asya
-review blog #AfrinaTarmizi

Kesembilan belas
Ehan
http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html
-header + cursor (NorAmirah)
-review blog #afrinatarmizi


DUA PULUH
nur hafizah aziz
http://loveisyaa.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-blog-by.html
-header + cursor (NorAmirah)
-review blog #AfrinaTarmizi



p/s : kepada sponsor 
Ada hadiah yang fina tak letak , macam cursor patutnya 5 , fina just buat 4 sebab ,... rasa rasa dah cukup kut.. hehe .. harap maaf , sebab fina tak reti sangat nak bahagi bahagikan hadiah .  Kalau nak tuntun hadiah yang korang punnya tu , boleh pergi sini >> SINI <-- itu nama empunnya sponsor. yang dari review dan header drpd saye tu, nnti saya buat :) cuma bagi thu nak jenis macam mana  :)


8 comments :

  1. Alhamdulillah..no 10 pon no 10 la... janji da menang .. hehehe .. thanks^^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. No.7 pun jadi laa.. asal kan menang.. hehe.. thank you ^^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah menang :') Tak sangke sangat2 .. Thanks yaa ^^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ani menang no 3 .wuaa ~ tak sangka >_< Suka suka ~ Terima kasih

    ReplyDelete
  5. congrats to all winner ^^

    btw, for no 3 winner, hadiah yg disponsor by #IdahRashid, anda bley tuntut hadiah kat sini :)

    https://www.facebook.com/pages/BANA-of-B1A4/596447977049356

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Tmpat ke-4! Tak sngka pulak.. Hehe.. Tahniah juga kpd semua pemenang.. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum and hi ,mind to drop your comment or opinion here .:D

ariexxn